Join us FREE, we're FREE to use
Web's largest swingers site since 2006.
Already registered?
Login here
![]() | Back to forum list |
![]() | Back to The Lounge |
Jump to newest | ![]() |
![]() | |||
Reply privately | Reply in forum | Reply +quote |
| |||
| |||
"chi ki to ka" That’s the best so far I love it | |||
"Mine would be Arikikato Mrs x" Love it | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() mekishiarichifu | |||
"chi ki to ka That’s the best so far I love it" Mines close to…. chiki fuka | |||
| |||
| |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Tomochikito | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Mine is Katotoku-tamodokiariku | |||
| |||
| |||
"chi ki to ka That’s the best so far I love it Mines close to…. chiki fuka" Are you a chiki fuka though ![]() | |||
| |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Mine would be arikushijikimo. Proper ronin name ![]() ![]() | |||
| |||
"chi ki to ka That’s the best so far I love it Mines close to…. chiki fuka Are you a chiki fuka though ![]() Most days! | |||
"chi ki to ka That’s the best so far I love it Mines close to…. chiki fuka Are you a chiki fuka though ![]() He he I like it ![]() | |||
| |||
| |||
![]() | |||
"Rinkitofu ![]() Sounds like sommat that went off .... Get me some tofu but not the rinky stuff | |||
| |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Tomochi Chimotekafu Arimikarinrinkushi! ![]() | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() ![]() Lmfao say that when you’ve had a few | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Katoteshikumei Mikashikufu ![]() | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Zukafu 🥪 | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Mine is Mitakakishiku 😁 | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Nomotakashi Tukukashi Yep I’ll have that! 🇯🇵 | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Mitakashika 🍭 | |||
"No idea if it’s actually genuine but lighthearted anyway. What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi. I’m Notakafuludotata arikarin ![]() Kutatakiari | |||
| |||
![]() | |||
| |||
| |||
| |||
| |||
| |||
"What’s your Japanese name JAPANESE ALPHABET: A= ka, B= tu, C= mi, D= te, E= ku, F= lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W= mei, X= na Y= fu, Z= zi." Kutotomitoto | |||
"fukimanyutu" • Grånny, behave. 😶🌫️ | |||
Post new Message to Thread |
back to top | ![]() |