Join us FREE, we're FREE to use
Web's largest swingers site since 2006.
Already registered?
Login here
Back to forum list |
Back to The Lounge |
Jump to newest |
Reply privately | Reply in forum | Reply +quote |
| |||
| |||
"Bit of a switch up from international pineapple day." i do have some piercings but alas no pineapples .... | |||
"Bit of a switch up from international pineapple day. i do have some piercings but alas no pineapples .... I have a pineapple!! Plus I am getting a piercing, just not today. " you know what they say about a woman with a pineapple ! | |||
"Bit of a switch up from international pineapple day. i do have some piercings but alas no pineapples .... I have a pineapple!! Plus I am getting a piercing, just not today. " I'm very happy for you. | |||
"Bit of a switch up from international pineapple day. i do have some piercings but alas no pineapples .... I have a pineapple!! Plus I am getting a piercing, just not today. you know what they say about a woman with a pineapple ! " They like fruit? | |||
"Bit of a switch up from international pineapple day. i do have some piercings but alas no pineapples .... I have a pineapple!! Plus I am getting a piercing, just not today. " What are you having done. I have several piercings including my nipples. I'd like a vch next, just not today sadly | |||
Post new Message to Thread |
back to top |